Ett litet gemytligt stadshotell med tillhörande café, som omfamnas av mycket kärlek, värme & hjärta

Om hotellet

Mitt på Mellangatan i Skanör, ett stenkast från Skanörs centrum finner ni Hotell Spelabäcken – ett litet gemytligt stadshotell med ett tillhörande café som omfamnas av mycket kärlek, värme och hjärta.

Vi välkomnar familjer, turister och konferensgäster till oss!

Vi anser att det simpla ofta är det bästa och låter detta genomsyra såväl vårt cafékoncept, hotellrum och konferenser. Vår underbart grönskande och lummiga trädgård blir ett extra rum till våra gäster. Här kan ni avnjuta en god kopp kaffe, ta ett glas vin eller låta miljön inspirera er till ett kreativt möte.

Hotell Spelabäcken har totalt 14 rum varav ett enkelrum, två hundrum samt två konferenslokaler. Vi har öppet året om för konferenser, rum & frukost, cafégäster, kick-offer samt övriga högtidsarrangemang.
Vår bokning når du vardagar mellan 8,00 och 16,00 på telefonnummer +46(0)40 – 47 53 00.

Vi ser fram emot att höra av dig och önskar dig hjärtligt välkommen att njuta av livet i Skanör.

Familjen Wilander med personal

Våra rum

Spelabäcken har totalt 14 rum. Alla rum stilrena, enkla och behagliga. Vissa går i äldre stil med kakelugn, andra har en mer modern touch. Alla rum har fräscha badrum med dusch.

Läs mer om våra rum

Aktiviteter

Stränderna på Falsterbonäset är milslånga och breda. Med sin beryktade vita sand och sitt klara nästintill turkosa vatten är det inte konstigt att gemeneman jämför Falsterbonäset med franska rivieran. Vi har flera olika trevliga aktiviteter.

Läs mer här

Sagt om oss

”Litet mysigt hotell, fin trädgård, mer familjärt än stora hotell”

”Dejligt afbræk i hverdagen med en god tur til Skanôr havn og dejligt lille hotel med god opholdsstue og meget lækker morgenmad.”

Elisabeth Bruun, DK

”Trevligt hotell och personal. Frukosten var god, det fanns mycket att välja på med fin trädgård på baksidan där man kunde äta sin frukost.”

Gustav

”Trevligt och familjärt. Litet och mysigt, en härlig trädgård att vistas i. Frukosten var toppen. Perfekt avstånd till stranden.”

Lisbeth