Hotell Spelabäcken, Mellangatan 58, 239 30 Skanör

Konferensmat

God mat är viktigt för ett gott möte

Vällagad, god mat är inte minst en förutsättning för ett gott möte utan också en faktor som kan förhöja konferensupplevelsen. Vi ankomst möts du av en hälsosam fika med smörgås och smootie som följs av en härlig lunch. En trerätters middag väntar på Skanörs Gästgifvaregård på kvällen och efter en god nattsömn möts ni av en står en härlig och riklig frukostbuffé.

Förmiddagskaffe och lunch

På ankomstdagen serveras smörgås/smootie och hembakta kakor följande dagar. Självfallet kan vi anpassa oss efter era önskemål, mer eller mindre nyttigt, mer eller mindre sött. Konferenslunchen är en generös och härlig buffé med sallad och bröd därtill. Till eftermiddagskaffet stillar vi sötsuget med frukt och kaka. Även en svalkande glass/sorbet finns tillgänglig till dem som önskar.

Middag

Middagen på kvällen serveras på vår gamla Gästgifvaregård, vår systerrestaurang som serverar skånsk mat i världsklass. Här väntas en härlig trerätters meny. Servisen och köket gör alltid sitt yttersta för att ni ska få en så härlig matupplevelse som möjligt och känna er väl ompysslade. Under middagen väljer vi gemensamt ut lämpad dryck som går i harmoni med maten.