Hotell Spelabäcken, Mellangatan 58, 239 30 Skanör

Aktiviteter

Aktivera dig

Stränderna på Falsterbonäset är milslånga och breda. Med sin beryktade vita sand och sitt klara nästintill turkosa vatten är det inte konstigt att gemeneman jämför Falsterbonäset med franska rivieran.

Om somrarna lever såväl ortsbor som turister på stränderna. Vi solar, badar, seglar och arrangerar mysiga picknickar med vännerna, spelar beachvolleyboll och njuter av livet precis som det är. Oavsett årstid lämpar sig ständerna för diverse aktiviteter. Efter stormarna kan ni finna bärnsten och på vårkvisten kan ni promenera längst vattenbrynet och se Skanör blommor upp igen.

Stränderna inspirerar och förför, ger kraft och energi, alla dagar, året om.

 

Träningshelg med Formtoppen

Formtoppen anordnar träningshelg på Spelabäcken!

Detta är en träningshelg som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Under helgen bjuds det också på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem.

Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningshelg med rolig träning, god mat och skön avkoppling i den vackra miljön i Skanör.

Museum

Med en bilfärg på cirka 10 minuter bort finner ni Fotevikens Museum. Här har en Vikingastad byggts upp i tidsenlig anda. Varje år kommer tusentals vikingar från hela världen på besök och bor på området. Detta är en historisk och rolig sevärdhet för både stora och små!

Falsterbo Horse Show

För många är Falsterbo förknippat med häst. Detta är inte konstigt då Falsterbo Horse Show går av stapeln varje sommar. Det är årets största händelse och attraktion på Falsterbonäset som årligen lockar hästintresserade från hela Europa.

Vandring

Skåneleden fortlöper kring Falsterbonäset och bjuder på en fantastiskt vandring tillägnad havet.

Läs mer här 

Konst

Konst har alltid varit viktigt i Skanör och Falsterbo. Här finner ni mängder av små gallerier och utställningar. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt!